News Flash:

Bomboane Raffaello

23 Decembrie 2011
2834 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane Raffaello
Ingrediente:

500 g lapte praf
200 g unt
1 lingura de smantana
100 g nuca de cocos
200 g zahar pudra

Mod de preparare:

Zaharul pudra, laptele praf si 50 de nuca de cocos se pun intr-un robot si se amesteca vreo 20 de secunde. Dupa aceea se pune untul taiat cubulete si se amesteca iarasi. Cand s-au incorporat toate, se pune smantana. Din compozitia rezultata se formeaza bilute, se tavalesc prin nuca de cocos si se dau la rece.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte praf unt smantana zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2918 viz    0 com
14616 viz    0 com
4716 viz    0 com
2184 viz    0 com
1298 viz    0 com
1307 viz    0 com
2284 viz    0 com
3299 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013402 (s)