News Flash:

Bomboane Raffaello

23 Decembrie 2011
2772 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane Raffaello
Ingrediente:

500 g lapte praf
200 g unt
1 lingura de smantana
100 g nuca de cocos
200 g zahar pudra

Mod de preparare:

Zaharul pudra, laptele praf si 50 de nuca de cocos se pun intr-un robot si se amesteca vreo 20 de secunde. Dupa aceea se pune untul taiat cubulete si se amesteca iarasi. Cand s-au incorporat toate, se pune smantana. Din compozitia rezultata se formeaza bilute, se tavalesc prin nuca de cocos si se dau la rece.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte praf unt smantana zahar pudra
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2838 viz    0 com
14536 viz    0 com
4643 viz    0 com
2147 viz    0 com
1259 viz    0 com
1274 viz    0 com
2245 viz    0 com
3208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013354 (s)