News Flash:

Bomboane Rafaello cu lapte praf

1 Ianuarie 2015
2313 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

150g zahar pudra
200g unt
150g lapte praf
75g fulgi de nuca de cocos
mai avem nevoie de aprox 50g fulgi de nuca de cocos

Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele (untul trebuie sa fie la temperatura camerei) si apoi punem compozitia la rece 1 ora. Formam bilute care le trecem prin fulgi de nuca de cocos si apoi le asezam pe un platou. (Nu udati mana pentru ca se formeaza usor, grasimea se inmoaie de la temperatura palmei si se pot modela usor).

Se pastreaza la frigider. Daca doriti puteti pune in interior la fiecare un sambure de aluna sau migdala.

Bomboanele Rafaello ne sunt recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bomboane rafaello retete culinare retete bomboane prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1106 viz    0 com
1482 viz    1 com
2192 viz    0 com
2474 viz    0 com
4544 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021229 (s)