News Flash:

Bomboane Rafaello

4 Mai 2012
2637 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane Rafaello
Ingrediente:

400 g lapte praf
200 g unt
migdale
200 g zahar pudra
200 g nuca de cocos
50 g nuca de cocos albastra
150 ml smantana lichida dulce

Mod de preparare:

Untul moale, lasat la temperatura camerei, l-am mixat bine cateva minute. Cand a devenit spuma am adaugat zaharul pudra continuand mixarea pana s-a topit zaharul. Am adaugat laptele praf, continuand sa amestec cu mana. Pentru ca compozitia a devenit groasa, am pus frisca lichida, putin cate putin, amestecand mereu. Am adaugat si nuca de cocos, si am format un aluat destul de tare pentru a putea fi manevrat. Am luat cu mana cate o bucata de compozitie, punand in mijloc cate o migdala, si am format bilutele. Le-am tavalit prin nuca de cocos, apoi le-am pus in foite speciale.
Bomboane Rafaello pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte praf unt migdale zahar pudra bomboane rafaello
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028160 (s)