News Flash:

Bomboane Ferrero Rocher facute in casa

20 Ianuarie 2015
11712 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 280 gr nutella
cca 280 gr ciocolata cu lapte
cca 200 gr alune
cca 100 gr prajiturele cu vafa (pisate marunt)
cca 45 gr nuci acaju

Mod de preparare:

Piseaza marunt prajiturelele cu vafa si alunele, apoi amesteca-le cu nutella si baga totul in frigider pentru cel putin 30 de minute. Modeleaza apoi mici bile din compozitie si da-le iar la rece. In alta farfurie, piseaza marunt nucile acaju. Topeste ciocolata la bain-marie si toarn-o peste nucile acaju. Lasa putin sa se raceasca.
Odata ce s-au intarit bilele, scoate-le din frigider si cufunda-le in ciocolata. Scoate-le, pune-le pe un gratar si baga-le in frigider. Serveste-le la temperatura camerei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ferrero rocher retete bomboane bomboane casa prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5505 viz    0 com
2935 viz    0 com
5572 viz    0 com
3189 viz    0 com
4053 viz    0 com
30147 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027415 (s)