News Flash:

Bomboane de martipan

24 Ianuarie 2012
2063 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane de martipan
Ingrediente:

200 g martipan
1/2 cana fructe uscate
1/2 cana rom (sau apa + esenta de rom)
ciocolata

Mod de preparare:

Fructele uscate se amesteca cu romul si se lasa sa se inmoaie bine. Apoi se scurg bine si se amesteca cu martipanul. Se fac bilute care se dau prin ciocolata topita - compozitia fiind destul de dulce pentru mine, am folosit ciocolata cu 99% cacao.
Din cantitatile de mai sus rezulta in jur de 14 bomboane.
Bomboane de martipan pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

martipan fructe uscate rom apa ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4843 viz    0 com
1753 viz    0 com
2210 viz    0 com
21888 viz    0 com
1130 viz    0 com
1940 viz    0 com
2342 viz    0 com
2253 viz    0 com
2418 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013768 (s)