News Flash:

Bomboane de casa uimitor de delicioase si economice! Din doar cateva ingrediente, fara coloranti si aditivi chimici!

16 Noiembrie 2018
779 Vizualizari | 0 Comentarii

Va prezentam reteta unui desert original si deosebit de savuros, pe care cu siguranta nu-l veti gasi in nici o cofetarie. Pregatiti aceste bomboane delicioase de casa macar o singura data si deja nu le veti mai dori pe cele din comert. Din cele mai simple ingrediente obtineti niste bomboane aromate, ce se topesc in gura. Unde mai pui, acestea se prepara uimitor de simplu si rapid. Bucurati-i pe cei dragi cu un deliciu de casa natural, fara coloranti si aditivi chimici.

INGREDIENTE: 250 g de lapte praf, 100 g de unt, 2-3 linguri pudra de cacao, 300-350 g de zahar, 100 ml de apa, 1 priza de cardamom

MOD DE PREPARARE: Pregatiti siropul: intr-o cratita mica, cu fundul gros, dizolvati zaharul in apa. Puneti cratita pe foc si aduceti siropul pana la fierbere. Faceti focul mic si lasati siropul pe foc pentru 7-10 minute, pana se ingroasa. Luati cratita cu sirop de pe foc si adaugati untul. Amestecati bine, pana obtineti o masa omogena.

Treptat, adaugati laptele praf. Amestecati incontinuu. Obtineti o masa omogena. Adaugati cardamomul (scortisoara sau vanilie) si amestecati. Dati amestecul la frigider pentru 30-40 de minute. Scoateti vasul din frigider. Formati din pasta obtinuta bomboanele de forma si dimensiunea dorita. Treceti-le prin pudra de cacao si aranjati-le intr-o caserola de plastic cu capac. Dati-le la frigider.

Nota: Bomboanele pot fi pastrate la frigider timp de cel mult 5 zile. La dorinta, puteti adauga pudra de cacao la pasta obtinuta. Apoi formati bomboanele si treceti-le prin fulgi de cocos.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bomboane craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016298 (s)