News Flash:

Bomboane cu nuca

3 Noiembrie 2011
2327 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane cu nuca
Ingrediente: 1 ceasca de miez de nuca in prealabil prajit 1 cana de zahar putin ulei Mod de preparare: Zaharul se pune la topit intr-o cratita, pe foc. Dupa ce s-a topit se adauga nucile. Se unge cu ulei o tava de cuptor. Se ia din compozitie cu lingura si se asaza pe tava. Se lasa sa se raceasca pentru a se intari. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baclava rom ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1115 viz    0 com
3991 viz    0 com
3420 viz    0 com
1851 viz    0 com
1288 viz    0 com
1685 viz    0 com
1259 viz    0 com
2504 viz    0 com
1052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013050 (s)