News Flash:

Bomboane cu migdale si cocos

15 Iulie 2014
1488 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

24 migdale intregi, neprajite
3/4 cana lapte condensat, indulcit
1/2 lingurita extract de migdale
un praf de sare
1/2 cana ciocolata neagra, topita
400 gr fulgi de cocos

Mod de preparare:

Intr-un castron incapator adauga laptele, fulgii de cocos, esenta de migdale si un praf de sare. Amesteca compozitia foarte bine, pana la omogenizare. Formeaza din aceasta 24 de bilute de marime egala si aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pune pe fiecare biluta cate o migdala.
Adauga tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 15-17 minute sau pana devin aurii. Scoate tava din cuptor si lasa bomboanele sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit glazureaza bomboanele cu ciocolata topita. Bomboanele de nuca de cocos si migdale pot fi servite alaturi de o cupa cu sampanie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete bomboane bomboane migdale nuca cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021954 (s)