News Flash:

Bomboane cu cocos si fistic

12 Mai 2011
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane cu cocos si fistic
Ingrediente: 170 gr lapte condensat 70 gr nuca de cocos 30 gr fistic macinat (nesarat si prajit) 1/4 lingurita scortisoara 1 lingura unt Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-o oala mica si se pun pe foc mediu amestecand continuu. La inceput amestecul va deveni moale, fiindca se topeste untul, dar apoi veti simti ca incepe sa devina consistent. Amestecati non-stop pana compozitia se desprinde de pe oala si se aduna in jurul lingurii. Dureaza cca. 5 minute. Lasati sa se racoreasca amestecul si apoi formati bile cu mainile date cu putin ulei. Treceti bilele prin nuca de cocos, cacao, zahar pudra, fistic sau orice altceva doriti. In mod traditional se dau prin nuca de cocos, se asaza in hartii pentru bomboane si apoi se infig cuisoare in fiecare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caimac lapte acru parmezan stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3487 viz    1 com
1084 viz    0 com
3062 viz    0 com
3460 viz    0 com
1463 viz    0 com
1565 viz    0 com
1240 viz    0 com
2635 viz    0 com
1102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019036 (s)