News Flash:

Bomboane cu alune si ciocolata

27 Februarie 2013
2114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr napolitane cu crema de alune
200 gr nutella
150 gr alune de padure prajite si tocate marunt
150 gr ciocolata amaruie
50 ml ulei
 
Mod de preparare:
 
Amesteca napolitanele, alunele si nutella intr-un bol. Da la rece pentru 30 de minute. Cu mainile umezite cu apa rece, formeaza bomboanele pe care le lasi din nou la rece pentru 30 de minute. Intre timp, amesteca ciocolata cu uleiul intr-o cratita. Lasa pe foc pana se topeste. Apoi, cu ajutorul unei scobitori, inmoaie fiecare bomboana in ciocolata topita.
Asaza bomboanele pe un platou si da-le din nou la rece pentru 30 de minute.
Bomboanele cu ciocolata si alune se servesc cu fructe.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nutella ciocolata amaruie ulei bol cratita scobitori ciocolata topita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1473 viz    0 com
4218 viz    0 com
1563 viz    0 com
2005 viz    0 com
4553 viz    0 com
1420 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032459 (s)