News Flash:

Bolul roz al rozei

27 Iunie 2011
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Bolul roz al rozei
????????Ingrediente: 1 pepene verde 1 lamaie 2 sticle de vin rose 8 linguri de lichior de coacaze 6 linguri de Sherry Cream 250 g coacaze rosii 1 sticla de sampanie rose lamaita proaspata Mod de preparare: Pepene se taie in bucati, lamaia se curata in forma de spirala, apoi totul se pun intr-un bol. Se adauga zeama de lamaie, vinul rose si lichiorul de coacaze. Se mixeaza totul, apoi se lasa la rece jumatate de ora. Inainte de servire se adauga cealalta sticla de vin rose, sherry-ul si coacazele. Se completeaza cu sampanie si se decoreaza cu lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie sampanie rose rachiu turta dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

964 viz    0 com
1116 viz    0 com
1052 viz    0 com
1195 viz    0 com
966 viz    0 com
1180 viz    0 com
1080 viz    0 com
1147 viz    0 com
1130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019214 (s)