News Flash:

Bolul roz al rozei

27 Iunie 2011
999 Vizualizari | 0 Comentarii
Bolul roz al rozei
????????Ingrediente: 1 pepene verde 1 lamaie 2 sticle de vin rose 8 linguri de lichior de coacaze 6 linguri de Sherry Cream 250 g coacaze rosii 1 sticla de sampanie rose lamaita proaspata Mod de preparare: Pepene se taie in bucati, lamaia se curata in forma de spirala, apoi totul se pun intr-un bol. Se adauga zeama de lamaie, vinul rose si lichiorul de coacaze. Se mixeaza totul, apoi se lasa la rece jumatate de ora. Inainte de servire se adauga cealalta sticla de vin rose, sherry-ul si coacazele. Se completeaza cu sampanie si se decoreaza cu lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie sampanie rose rachiu turta dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

928 viz    0 com
1068 viz    0 com
1011 viz    0 com
1144 viz    0 com
920 viz    0 com
1139 viz    0 com
1045 viz    0 com
1099 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013257 (s)