News Flash:

Bolero

22 Iunie 2011
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Bolero
Ingrediente: 2,5 cl rom alb 2 cl vermut rosu 2,5 cl Calvados Mod de preparare: Intr-un shaker, ingredientele se amesteca cu gheata, dupa care se toarna bautura printr-o strecuratoare in cupa de cocktail racita anterior.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vermut rosu albus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
1085 viz    0 com
941 viz    0 com
1101 viz    0 com
1024 viz    0 com
1517 viz    0 com
1096 viz    0 com
1312 viz    0 com
1050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017482 (s)