News Flash:

Bolero

22 Iunie 2011
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Bolero
Ingrediente: 2,5 cl rom alb 2 cl vermut rosu 2,5 cl Calvados Mod de preparare: Intr-un shaker, ingredientele se amesteca cu gheata, dupa care se toarna bautura printr-o strecuratoare in cupa de cocktail racita anterior.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vermut rosu albus
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1066 viz    0 com
920 viz    0 com
1072 viz    0 com
973 viz    0 com
1473 viz    0 com
1039 viz    0 com
1256 viz    0 com
1018 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013035 (s)