News Flash:

Bol litchi

26 Mai 2011
854 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol litchi
Ingrediente: 4 cutii de litchi (250 gr) 10 cl vin Bordeaux 8 cl Sherry Cream 6 cl rom (40% vol.) 1 l vin alb sec 3 sticle de apa minerala carbogazoasa Mod de preparare: Scoatem sucul din cutia de litchi, taiem fructele in doua si le punem intr-un vas. Apoi turnam deasupra sucul de fructe, vinul Bordeaux, sherry-ul, romul si vinul alb. Lasam aproximativ o ora acoperit la frigider, amestecand la intervale de timp. Inainte de servire completam cu apa minerala rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceai verde vin bordeaux sherry cream ginger ale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

918 viz    0 com
973 viz    0 com
1037 viz    0 com
1368 viz    0 com
939 viz    0 com
1027 viz    0 com
916 viz    0 com
3089 viz    0 com
1003 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019001 (s)