News Flash:

Bol de visine si portocale

20 Mai 2011
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de visine si portocale
Ingrediente: 400 g visine 1 portocala 8 cl suc de portocale 4 lingurite de zahar 8 cl Cherry Brandy 1 sticla de vin rosu Mod de preparare: Spalam visinele, le scoatem samburii, apoi le punem in bol cu 8 felii de portocale si cu zeama acestora, cu zaharul si cu brandy-ul. Lasam o ora. Inainte de servire completam cu vin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde placinta calvados praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1040 viz    0 com
1550 viz    0 com
1128 viz    0 com
1031 viz    0 com
1145 viz    0 com
1020 viz    0 com
1020 viz    0 com
1164 viz    0 com
1142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011466 (s)