News Flash:

Bol de trandafir

14 Iunie 2011
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de trandafir
Ingrediente: 20 g petale de trandafir 1 cl zahar 1 sticla de riesling sec 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Lasam o ora la temperatura camerei petalele de trandafir amestecate cu zaharul si cu o jumatate de sticla de vin. Inainte de servire adaugam vinul ramas si sampania rece. Decoram cu petale de trandafir.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom otet alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

929 viz    0 com
1100 viz    0 com
1080 viz    0 com
944 viz    0 com
992 viz    0 com
1098 viz    0 com
1072 viz    0 com
948 viz    0 com
1075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3130 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018347 (s)