News Flash:

Bol de trandafir

14 Iunie 2011
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de trandafir
Ingrediente: 20 g petale de trandafir 1 cl zahar 1 sticla de riesling sec 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Lasam o ora la temperatura camerei petalele de trandafir amestecate cu zaharul si cu o jumatate de sticla de vin. Inainte de servire adaugam vinul ramas si sampania rece. Decoram cu petale de trandafir.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rom otet alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

822 viz    0 com
1031 viz    0 com
974 viz    0 com
867 viz    0 com
892 viz    0 com
997 viz    0 com
978 viz    0 com
861 viz    0 com
994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019189 (s)