News Flash:

Bol de trandafir

14 Iunie 2011
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de trandafir
Ingrediente: 20 g petale de trandafir 1 cl zahar 1 sticla de riesling sec 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Lasam o ora la temperatura camerei petalele de trandafir amestecate cu zaharul si cu o jumatate de sticla de vin. Inainte de servire adaugam vinul ramas si sampania rece. Decoram cu petale de trandafir.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom otet alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

887 viz    0 com
1076 viz    0 com
1044 viz    0 com
911 viz    0 com
966 viz    0 com
1064 viz    0 com
1019 viz    0 com
911 viz    0 com
1044 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019660 (s)