News Flash:

Bol de struguri si pepene

26 August 2011
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de struguri si pepene
Ingrediente: 1 pepene galben 200 g struguri rosii 4 cl zeama de lamaie 8 cl sirop de scortisoara 1 sticla de vin fara alcool 1 sticla de sampanie fara alcool Mod de preparare: Pepenele galben se taie in bucati mici. Se adauga zeama de lamaie, strugurii, vinul si siropul de scortisoara. Inainte de servire, se toarna sampania rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala bitter lemon
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1021 viz    0 com
1100 viz    0 com
954 viz    0 com
874 viz    0 com
808 viz    0 com
1111 viz    0 com
1004 viz    0 com
1137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013280 (s)