News Flash:

Bol de struguri

27 Iunie 2011
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de struguri
Ingrediente: 500 g struguri deschisi la culoare 2 linguri de zahar zeama unei lamai 2 linguri de rachiu (Weinbrand) 1 sticla de vin alb demisec 2 sticle de apa minerala carbogazoasa sau plata Mod de preparare: Boabele de strugure se spala foarte bine si se pun intr-un recipient impreuna cu zaharul, zeama de lamaie, vinul si rachiul. Se lasa cateva ore. Se completeaza cu apa minerala carbogazoasa sau plata inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ananas rom weinbrand paste late ginger ale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

989 viz    0 com
921 viz    0 com
1060 viz    0 com
1002 viz    0 com
1137 viz    0 com
909 viz    0 com
1121 viz    0 com
1030 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1886 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014416 (s)