News Flash:

Bol de struguri

27 Iunie 2011
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de struguri
Ingrediente: 500 g struguri deschisi la culoare 2 linguri de zahar zeama unei lamai 2 linguri de rachiu (Weinbrand) 1 sticla de vin alb demisec 2 sticle de apa minerala carbogazoasa sau plata Mod de preparare: Boabele de strugure se spala foarte bine si se pun intr-un recipient impreuna cu zaharul, zeama de lamaie, vinul si rachiul. Se lasa cateva ore. Se completeaza cu apa minerala carbogazoasa sau plata inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ananas rom weinbrand paste late ginger ale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1033 viz    0 com
957 viz    0 com
1103 viz    0 com
1046 viz    0 com
1183 viz    0 com
958 viz    0 com
1171 viz    0 com
1071 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013449 (s)