News Flash:

Bol de seara de vara

18 August 2011
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de seara de vara
Ingrediente: 500 g visine proaspete pere coapte 1 portocala 4 cl lichior de visine zeama unei portocale 1 lingura de zahar un betisor de scortisoara 2 sticle de vin rose 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Visinele se spala si li se scot. Perele se feliaza, iar portocala se curata de coaja, dupa care se taie in felii subtiri. Se pun fructele intr-un bol, se mixeqaza cu lichiorul de visine, sucul de portocale, scortisoara si cu zaharul. Se toarna apoi atata vin rose cat sa acopere fructele si se lasa acoperit amestecul 3-4 orela frigider. Inainte de servire se scoate scortisoara. Se completeaza cu vinul ramas si cu sampania rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala limeta whisky bourbon sampanie rose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

906 viz    0 com
1060 viz    0 com
1056 viz    0 com
1167 viz    0 com
1005 viz    0 com
1198 viz    0 com
952 viz    0 com
1072 viz    0 com
949 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019336 (s)