News Flash:

Bol de rubarba

7 Iulie 2011
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de rubarba
Ingrediente: 500 g rubarba proaspata 1/2 l suc de portocale 75 g zahar 1 1/2 l apa minerala sau plata 2 cesti de sirop de cirese Mod de preparare: Rubarba se curata si se taie in bucati mici. Sucul de portocale si zaharul se fierb intr-un vas, apoi se adauga rubarba. Amestecul se lasa sa se raceasca, apoi se toarna intr-un bol. Se completeaza cu apa minerala rece. Se mixeaza cu cateva cuburi de gheata, iar la final se pune siropul de cirese.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

950 viz    0 com
992 viz    0 com
1027 viz    0 com
937 viz    0 com
954 viz    0 com
1237 viz    0 com
1096 viz    0 com
972 viz    0 com
909 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013471 (s)