News Flash:

Bol de portocale si grapefruit

18 August 2011
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de portocale si grapefruit
Ingrediente: 3 portocale 3 grapefruit 1 limeta 50 g zahar 4 cl lichior de portocale 3 cl sirop de grenadine 1 sticla de vin rose 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Fructele citrice se curata si se desfac in felii, cu exceptia portocalei. Se mixeaza cu zahar, sirop de grenadine si lichior de portocale. Apoi se lasa amestecul la loc racoros.  Se completeaza in mod egal cu sampanie si vin si se adauga feliile de portocale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sampanie rose bucataria internationala struguri coffeta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1129 viz    0 com
990 viz    0 com
893 viz    0 com
857 viz    0 com
1156 viz    0 com
1029 viz    0 com
994 viz    0 com
1040 viz    0 com
1144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1823 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019221 (s)