News Flash:

Bol de portocale Elisabeth

26 August 2011
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de portocale Elisabeth
Ingrediente: 4 portocale 4 lingurite de zahar 0,7 l suc de portocale 12 cl zeama de lamaie 0,5 l suc de struguri 0,7 l sifon Mod de preparare: Portocalele se feliaza si se pun in sucurile de fructe indulcite. Se lasa sa stea o ora la rece. Inainte de servire, se completeaza cu sifon rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala struguri vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
1008 viz    0 com
954 viz    0 com
1056 viz    0 com
3378 viz    0 com
1481 viz    0 com
1136 viz    0 com
1058 viz    0 com
1177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011030 (s)