News Flash:

Bol de portocale Elisabeth

26 August 2011
899 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de portocale Elisabeth
Ingrediente: 4 portocale 4 lingurite de zahar 0,7 l suc de portocale 12 cl zeama de lamaie 0,5 l suc de struguri 0,7 l sifon Mod de preparare: Portocalele se feliaza si se pun in sucurile de fructe indulcite. Se lasa sa stea o ora la rece. Inainte de servire, se completeaza cu sifon rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala struguri vermut alb
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1010 viz    0 com
988 viz    0 com
917 viz    0 com
1026 viz    0 com
3266 viz    0 com
1454 viz    0 com
1101 viz    0 com
1020 viz    0 com
1152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018433 (s)