News Flash:

Bol de portocale

20 Mai 2011
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de portocale
Ingrediente: 4 portocale 7,5 cl Curacao Triple Sec 200 g zahar 1,3 l de sampanie 0,7 l rachiu de visine 5 cl vin Malaga 0,2 l apa minerala Mod de preparare: Feliem portocalele si le lasam sa stea intr-un bol 20 de minute cu Curacao si zahar. Apoi adaugam ingredientele ramase.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde struguri vin malaga malai
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1040 viz    0 com
1550 viz    0 com
1128 viz    0 com
1031 viz    0 com
1145 viz    0 com
1021 viz    0 com
1021 viz    0 com
1164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019022 (s)