News Flash:

Bol de mure si coacaze

28 Iunie 2011
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de mure si coacaze
?Ingrediente: 50 g coacaze rosii 250 g mure 2 limeta 1 lingura de zahar pudra 1/4 l suc de coacaze rosii 4 cl lichior de mure 2 sticle de vin rose 2 sticle de sampanie lamaita Mod de preparare: Murele si coacazele se spala, iar cele doua limeta se curata si se feliaza subtire. Apoi se pun intr-un vas si se toarna zahar pudra peste ele. Se mixeaza cu lichiorul de mure. Dupa aceea se toarna deasupra sucul de coacaze si atata vin rose cat sa acopere fructele. Se lasa 3-4 ore la frigider. Inainte de servire se completeaza cu sampania rece si cu vinul ramas. Ca decor se poate folosi lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rachiu campari zahar vanilat pitu cachaca sampanie rose
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1013 viz    0 com
1031 viz    0 com
1059 viz    0 com
968 viz    0 com
887 viz    0 com
1022 viz    0 com
974 viz    0 com
1102 viz    0 com
878 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019452 (s)