News Flash:

Bol de mure si coacaze

28 Iunie 2011
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de mure si coacaze
?Ingrediente: 50 g coacaze rosii 250 g mure 2 limeta 1 lingura de zahar pudra 1/4 l suc de coacaze rosii 4 cl lichior de mure 2 sticle de vin rose 2 sticle de sampanie lamaita Mod de preparare: Murele si coacazele se spala, iar cele doua limeta se curata si se feliaza subtire. Apoi se pun intr-un vas si se toarna zahar pudra peste ele. Se mixeaza cu lichiorul de mure. Dupa aceea se toarna deasupra sucul de coacaze si atata vin rose cat sa acopere fructele. Se lasa 3-4 ore la frigider. Inainte de servire se completeaza cu sampania rece si cu vinul ramas. Ca decor se poate folosi lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rachiu campari zahar vanilat pitu cachaca sampanie rose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1149 viz    0 com
1095 viz    0 com
1181 viz    0 com
1033 viz    0 com
956 viz    0 com
1103 viz    0 com
1044 viz    0 com
1182 viz    0 com
958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010820 (s)