News Flash:

Bol de mai

24 Noiembrie 2011
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de mai
Ingrediente: 1 buchet de vinarita aromata (fara flori) 2 sticle de vin demidulce 1 pepene galben 5 linguri de Creme de Menthe (lichior de menta verde) 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Se spala buchetul de vinarita aromata si se lasa la uscat, dupa care se leaga de o lingura de lemn si se pun in bol. Se toarna vinul alb rece. Se acopera compozitia si se lasa sa stea la loc racoros aproape o jumatate de ora. Se taie un pepen in doua, se scot samburii si, cu ajutorul unui cutit special, se formeaza bilute din miezul lui. Se scoate vinarita odorata din vas si se pun bilutele de pepene. Se completeaza cu sampanie rece si se mixeaza bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin demidulce bucataria internationala gutuie bitter lemon
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1114 viz    0 com
1083 viz    0 com
2088 viz    0 com
2353 viz    0 com
1391 viz    0 com
1500 viz    0 com
2035 viz    0 com
1120 viz    0 com
987 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022183 (s)