News Flash:

Bol de mai

24 Noiembrie 2011
1738 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de mai
Ingrediente: 1 buchet de vinarita aromata (fara flori) 2 sticle de vin demidulce 1 pepene galben 5 linguri de Creme de Menthe (lichior de menta verde) 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Se spala buchetul de vinarita aromata si se lasa la uscat, dupa care se leaga de o lingura de lemn si se pun in bol. Se toarna vinul alb rece. Se acopera compozitia si se lasa sa stea la loc racoros aproape o jumatate de ora. Se taie un pepen in doua, se scot samburii si, cu ajutorul unui cutit special, se formeaza bilute din miezul lui. Se scoate vinarita odorata din vas si se pun bilutele de pepene. Se completeaza cu sampanie rece si se mixeaza bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin demidulce bucataria internationala gutuie bitter lemon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1137 viz    0 com
1117 viz    0 com
2140 viz    0 com
2406 viz    0 com
1450 viz    0 com
1562 viz    0 com
2066 viz    0 com
1165 viz    0 com
1021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019039 (s)