News Flash:

Bol de corcoduse

28 Iunie 2011
908 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de corcoduse
?Ingrediente: 750 g corcoduse 1-2 linguri de sirop de grenadine zeama a 4 portocale 2 sticle de vin alb sec 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Din corcodusele bine spalate se scot samburii, iar apoi se taie in bucati mici. Intr-un bol se pun fructele si se mixeaza cu sirop de grenadine si cu suc de portocale. Apoi se toarna vin alb rece cat sa acopere mixul. Se lasa acoperit la frigider in jur de 3-4 ore. Inainte de a se servi, se adauga sampania rece si vinul ramas.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

leustean verde struguri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1012 viz    0 com
1031 viz    0 com
1059 viz    0 com
968 viz    0 com
887 viz    0 com
1021 viz    0 com
972 viz    0 com
1102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016416 (s)