News Flash:

Bol de corcoduse

28 Iunie 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de corcoduse
?Ingrediente: 750 g corcoduse 1-2 linguri de sirop de grenadine zeama a 4 portocale 2 sticle de vin alb sec 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Din corcodusele bine spalate se scot samburii, iar apoi se taie in bucati mici. Intr-un bol se pun fructele si se mixeaza cu sirop de grenadine si cu suc de portocale. Apoi se toarna vin alb rece cat sa acopere mixul. Se lasa acoperit la frigider in jur de 3-4 ore. Inainte de a se servi, se adauga sampania rece si vinul ramas.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

leustean verde struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1063 viz    0 com
1078 viz    0 com
1055 viz    0 com
1128 viz    0 com
990 viz    0 com
923 viz    0 com
1061 viz    0 com
1003 viz    0 com
1138 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013800 (s)