News Flash:

Bol de corcoduse

28 Iunie 2011
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de corcoduse
?Ingrediente: 750 g corcoduse 1-2 linguri de sirop de grenadine zeama a 4 portocale 2 sticle de vin alb sec 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Din corcodusele bine spalate se scot samburii, iar apoi se taie in bucati mici. Intr-un bol se pun fructele si se mixeaza cu sirop de grenadine si cu suc de portocale. Apoi se toarna vin alb rece cat sa acopere mixul. Se lasa acoperit la frigider in jur de 3-4 ore. Inainte de a se servi, se adauga sampania rece si vinul ramas.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

leustean verde struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1108 viz    0 com
1152 viz    0 com
1096 viz    0 com
1184 viz    0 com
1033 viz    0 com
957 viz    0 com
1103 viz    0 com
1046 viz    0 com
1183 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012866 (s)