News Flash:

Bol de ceai Assam

5 Iulie 2011
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de ceai Assam
Ingrediente: 2 plicuri de ceai petale de trandafiri 2 linguri de zahar brun 2 cl sirop de limeta zeama a 4 lamai 1/2 l ceai Assam 2 sticle de suc de pere fara pulpa 2 sticle de apa minerala carbogazoasa zmeura (proaspata sau congelata) Mod de preparare: Petalele de trandafiri se maruntesc impreuna cu zaharul brun. Se mixeaza bine zeama de lamaie si siropul de limeta. Se prepara un ceai foarte tare (din portie dubla de frunze de ceai). Dupa 4 minute se toarna bautura intr-un vas, peste cuburi de gheata. Ceaiul rece se pune peste petalele de trandafir, se mixeaza si se lasa sa stea aproximativ 12 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bauturi arrak rulou gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

972 viz    0 com
911 viz    0 com
1070 viz    0 com
973 viz    0 com
1075 viz    0 com
961 viz    0 com
898 viz    0 com
1036 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020171 (s)