News Flash:

Bol de caise si pepene

26 Mai 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de caise si pepene
Ingrediente: 250 g caise 1 pepene verde 2 cl sirop de grenadine zeama unei lamai zeama a doua portocale 2 sticle de vin alb demidulce 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Oparim caisele, le curatam de coaja, le taiem in doua si scoatem samburii, apoi le taiem in felii subtiri. Taiem pepenele in patru parti si scoatem samburii. Cu ajutorul unui cutit special formam bilute din miezul lui. Punem fructele in bol si le mixam cu un strop de grenadine si cu sucul de portocale si lamaie. Turnam deasupra atata vin alb incat sa acopere compozitia, apoi o lasam acoperita 4 ore la frigider. Inainte de servire comletam cu vinul alb ramas si cu sampanie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceai verde punci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

987 viz    0 com
1109 viz    0 com
856 viz    0 com
919 viz    0 com
973 viz    0 com
1038 viz    0 com
1368 viz    0 com
943 viz    0 com
1029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011743 (s)