News Flash:

Bol de caise

7 Iulie 2011
994 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de caise
Ingrediente: 500 g caise proaspete din conserva 1/4 l suc de struguri albi 1/4 l suc de struguri rosii 3 fire de lamaita 2 cl sirop de zahar 1 1/2 l apa minerala carbogazoasa sau plata Mod de preparare: Caisele curatate se taie in bucati. Se adauga lamaita, sucul de struguri si siropul de zahar si se lasa amestecul sa stea doua ore. Se completeaza cu apa minerala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ginger ale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1027 viz    0 com
937 viz    0 com
956 viz    0 com
1237 viz    0 com
1098 viz    0 com
972 viz    0 com
911 viz    0 com
1070 viz    0 com
973 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019232 (s)