News Flash:

Bol de caise

7 Iulie 2011
951 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de caise
Ingrediente: 500 g caise proaspete din conserva 1/4 l suc de struguri albi 1/4 l suc de struguri rosii 3 fire de lamaita 2 cl sirop de zahar 1 1/2 l apa minerala carbogazoasa sau plata Mod de preparare: Caisele curatate se taie in bucati. Se adauga lamaita, sucul de struguri si siropul de zahar si se lasa amestecul sa stea doua ore. Se completeaza cu apa minerala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ginger ale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

979 viz    0 com
903 viz    0 com
906 viz    0 com
1207 viz    0 com
1057 viz    0 com
930 viz    0 com
882 viz    0 com
1032 viz    0 com
947 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019191 (s)