News Flash:

Bol de Berry

1 Noiembrie 2011
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de Berry
Ingrediente: 8 cl zeama de lamaie 12 cl suc de mere 2 lingurite de sirop de grenadine 8 lingurite de zahar 0,7 l sifon 500 g capsuni Mod de preparare: Capsunile se taie in doua. Se adauga sucurile de fructe, zaharul si grenadina, dupa care se lasa la rece aproximativ o ora. Inainte de servire se adauga sifonul rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala lichior rom vermut alb cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

969 viz    0 com
1062 viz    0 com
954 viz    0 com
1010 viz    0 com
994 viz    0 com
951 viz    0 com
1146 viz    0 com
974 viz    0 com
809 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015393 (s)