News Flash:

Bol de Berry

1 Noiembrie 2011
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de Berry
Ingrediente: 8 cl zeama de lamaie 12 cl suc de mere 2 lingurite de sirop de grenadine 8 lingurite de zahar 0,7 l sifon 500 g capsuni Mod de preparare: Capsunile se taie in doua. Se adauga sucurile de fructe, zaharul si grenadina, dupa care se lasa la rece aproximativ o ora. Inainte de servire se adauga sifonul rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala lichior rom vermut alb cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1034 viz    0 com
1127 viz    0 com
1016 viz    0 com
1089 viz    0 com
1082 viz    0 com
1047 viz    0 com
1214 viz    0 com
1053 viz    0 com
900 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023028 (s)