News Flash:

Bol de banane si fructe de padure

18 August 2011
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol de banane si fructe de padure
Ingrediente: 300 g fructe de padure 100 g zahar 1/8 l rachiu (Wreinbrand) 0,7 l vin alb demisec 0,7 l sampanie demiseaca lamaita Mod de preparare: Mai intai se spala si se sterg fructele de padure. Apoi se curata banana, se taie in bucati potrivit de mari si se lasa la macerat in rachiu. Inainte de servire se scot fructele din rachiu si se pun intr-un bol, care trebuie umplut cu sampanie rece sivin. Se serveste in pahare-bol. Ca decor se poate folosi lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala weinbrand paste late ficat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
1129 viz    0 com
990 viz    0 com
893 viz    0 com
857 viz    0 com
1156 viz    0 com
1029 viz    0 com
994 viz    0 com
1040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1951 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019625 (s)