News Flash:

Bol cu visine

26 Mai 2011
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol cu visine
Ingrediente: 5 linguri de zahar 5 linguri de apa 500 g visina fara samburi (proaspete sau congelate) 1/8 l vin alb Bordeaux 2 sticle de vin rose 1 sticla de sampanie frunze de menta Mod de preparare: Punem la fiert 2 minute apa cu zahar. Adaugam visinele congelate, mixam si turnam in bol. Turnam vinul Bordeaux si lasam sa stea 3 ore. Completam cu rose si sampanie rece. Decoram cu frunze de menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde placinta americana sampanie rose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1053 viz    0 com
1152 viz    0 com
1029 viz    0 com
1170 viz    0 com
924 viz    0 com
992 viz    0 com
1052 viz    0 com
1104 viz    0 com
1424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016602 (s)