News Flash:

Bol cu fructe exotice

20 Septembrie 2011
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol cu fructe exotice
Ingrediente: 4 kiwi 1 ananas mai mic 1 mango 1 papaya 200 g zahar 2 pliculete de zahar vanilat 1 sticla de suc de portocale 2 sticle de vin alb 1 sticla de apa minerala carbogazoasa sau plata 2 buchete de lamaita Mod de preparare: Kiwi se curata si se feliaza. Ananasul se curata, se scoata radacina si se taie in cuburi. Se curata si mango si se scot samburii, iar miezul fructului se taie in cuburi. Se curata papaya, se taie in doua, se scot sambruii cu o lingurita, iar miezul se taie in cuburi. Se pun fructele intr-un bol, se presara zahar si zahar vanilat, apoi se lasa 15 minute in frigider. Peste compozitie se toarna sucul rece de portocale, vinul alb si apa. Se adauga cuburile de gheata si se lasa sa stea inca 30-40 de minute. Inainte de servire se mixeaza in bautura si lamaita spalata si maruntita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ginger ale bucataria internationala kiwi citrice anghinare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1101 viz    0 com
910 viz    0 com
1115 viz    0 com
941 viz    0 com
1007 viz    0 com
1084 viz    0 com
1020 viz    0 com
1094 viz    0 com
1042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019820 (s)