News Flash:

Bol Costa Rica

20 Mai 2011
942 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol Costa Rica
Ingrediente: 3 cutii de mandarine curatate 1 l cafea rece mocca 100 g zahar 1/2 l rachiu (Weinbrand) 1 sticla de sampanie 600 g inghetata de vanilie Mod de preparare: Punem mandarina in bol si turnam deasupra rachiul. Lasam sa stea o ora. In acest timp dizolvam zaharul in cafea si turnam peste mandarina. Inainte de servire, completam cu sampanie rece. Servim cu globuri de inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde peste afumat weinbrand mar verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1221 viz    0 com
1142 viz    0 com
1113 viz    0 com
1647 viz    0 com
1082 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018859 (s)