News Flash:

Bol Costa Rica

20 Mai 2011
922 Vizualizari | 0 Comentarii
Bol Costa Rica
Ingrediente: 3 cutii de mandarine curatate 1 l cafea rece mocca 100 g zahar 1/2 l rachiu (Weinbrand) 1 sticla de sampanie 600 g inghetata de vanilie Mod de preparare: Punem mandarina in bol si turnam deasupra rachiul. Lasam sa stea o ora. In acest timp dizolvam zaharul in cafea si turnam peste mandarina. Inainte de servire, completam cu sampanie rece. Servim cu globuri de inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde peste afumat weinbrand mar verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1181 viz    0 com
1109 viz    0 com
1079 viz    0 com
1623 viz    0 com
1061 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013247 (s)