News Flash:

Boeuf Stroganoff

30 Iunie 2011
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Boeuf Stroganoff
?Ingrediente: 500 g muschi de vita 100 g unt 250 g ciuperci 4 linguri ulei 1 ceasca smantana 500 g cartofi 2 cepe sare piper patrunjel Mod de preparare: Se taie carnea cubulete si se pune la fript intr-o cratita cu putin unt si 2 linguri de ulei. Dupa ce carnea a prins o crusta aurie, se adauga ceapa taiata marunt, sarea si piperul si se lasa inca un sfert de ora la foc mic. Carnea va lasa apa dupa ce se pune sarea, dar daca este necesar se poate pune putina apa sau cateva linguri de supa. Se inabusa intr-o tigaie in restul de ulei si putin unt ciupercile si se toarna peste carne. Intre timp se fierb cartofii. Cand acestia sunt gata, se pun in farfurie, alaturi de mixul de ciuperci si carne. Deasupra se presara patrunjel tocat. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chili pudra unt ciuperci smantana cartofi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1687 viz    0 com
1059 viz    0 com
1365 viz    0 com
1110 viz    0 com
5997 viz    0 com
3719 viz    0 com
936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019975 (s)