News Flash:

Boccelute cu legume

20 Iunie 2011
993 Vizualizari | 0 Comentarii
Boccelute cu legume
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete Champignon 400 g carne tocata amestec 2 gogosari 2 cepe rosii un morcov o telina mica 50 g de cascaval 6 foi de placinta 50 ml ulei de masline patrunjel verde sare piper plante aromatice de la Provence coriandru maghiran cimbru foi de dafin oregano busuioc Mod de preparare: Gogosarul se taie in feliute subtiri, ceapa se taie julien, morcovul si telina se dau prin razatoarea mica, ciupercile se curata de pielita, se spala si apoi se feliaza, verdeata se toaca marunt. Toate legumele legumele in ulei de masline, iar atunci cand incep sa se inmoaie, se adauga si carnea tocata. Se amesteca usor, pana ce scade tot sucul lasat. Se sareaza si se condimenteaza, apoi la sfarsit se adauga si verdeata tocata. Foile de placinta, asezate una peste alta, se taie in patru parti egale. Se suprapun cate doua, astfel incat colturile sa formeze o stea, apoi se pun in forme unse cu un pic de ulei si se toarna cate o lingura de umplutura, deasupra se asaza o felie subtire de cascacaval, apoi se prind usor cu codite de patrunjel sau foi de ceapa verde, legandu-se ca niste boccelute. Se dau la cuptor in jur de 15-20 de minute, pana ce foaia de placinta se rumeneste usor. Se servesc reci sau calde. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune carne tocata cascaval mazare boabe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1077 viz    0 com
1270 viz    0 com
1209 viz    0 com
1177 viz    0 com
1224 viz    0 com
1669 viz    0 com
2306 viz    0 com
1007 viz    1 com
5200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023978 (s)