News Flash:

Bobby Burns

28 Noiembrie 2011
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Bobby Burns
Ingrediente: 2 cl whisky scotian 2 cl vermut rosu 2 cl vermut alb 3 stropi de Benedictine Mod de preparare: Intr-un shaker se mixeaza bine ingredientele cu gheata, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de whisky, peste cuburi de gheata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala vermut rosu vermut sec sherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1217 viz    0 com
1042 viz    0 com
1195 viz    0 com
1071 viz    0 com
1024 viz    0 com
968 viz    0 com
1742 viz    0 com
1142 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022869 (s)