News Flash:

Blondies cu ciocolata si banane

12 Februarie 2013
2275 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g banane coapte (aprox. 2 mari)
1/2 cana zahar brun
60 g fulgi de ciocolata (sau ciocolata tocata bucati)
3 oua
75 g ulei de cocos, topit, nu fierbinte
50 g faina (integrala, de orez etc.)
1 lingura extract de vanilie
2 lingurite praf de copt

Mod de preparare:

Porneste cuptorul si lasa-l sa se incalzeasca la 180 C. Tapeteaza o tava (patrata, cam 20cm latura) cu hartie de copt si pune-o deoparte.
Paseaza bananele cu o furculita, apoi bate pulpa cu zaharul brun, folosind mixerul pe viteza mica pentru aproximativ 5-7 minute, pana cand obtii o textura spumoasa, dar nu neaparat neteda.
Mixeaza apoi in continuare, adaugand ouale unul cate unul, uleiul de cocos, faina, extractul de vanilie si praful de copt. Incorporeaza apoi bucatile de ciocolata, amestecand cu o lingura.
Toarna aluatul in tava si coace blondies pentru 25-30 minute, pana compozitia e ferma la atingere si usor rumenita la suprafata.
Taiati blondies cand s-au racit si serviti-le tot reci. Se pot pastra pana la o saptamana intr-un casoleta inchisa, la frigider.

sursa: blogculinar
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane coapte zahar brun ciocolata oua faina furculita tava blondies
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026169 (s)