News Flash:

Blondie

18 Octombrie 2011
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Blondie
Ingrediente: 150 g caise coapte (fara samburi) 300 g piersici coapte (fara samburi) 30 g zahar 1 plic de zahar vanilat zeama unei lamai 500 g zer 2 cl lichior de piersici 4 globuri de inghetata de vanilie Mod de preparare: Fructele se spala si se taie in bucati. Se pun in mixerul electric, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si zeama de lamaie, dupa care se mixeaza. La viteza mica se adauga zerul si lichiorul de piersici. Se toarna in patru pahare de desert mai misi si se pune cate un glob de inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala visinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1092 viz    0 com
1026 viz    0 com
923 viz    0 com
924 viz    0 com
1092 viz    0 com
1249 viz    0 com
1063 viz    0 com
1062 viz    0 com
975 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016916 (s)