News Flash:

Blondie

18 Octombrie 2011
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Blondie
Ingrediente: 150 g caise coapte (fara samburi) 300 g piersici coapte (fara samburi) 30 g zahar 1 plic de zahar vanilat zeama unei lamai 500 g zer 2 cl lichior de piersici 4 globuri de inghetata de vanilie Mod de preparare: Fructele se spala si se taie in bucati. Se pun in mixerul electric, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si zeama de lamaie, dupa care se mixeaza. La viteza mica se adauga zerul si lichiorul de piersici. Se toarna in patru pahare de desert mai misi si se pune cate un glob de inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala visinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1067 viz    0 com
1010 viz    0 com
897 viz    0 com
897 viz    0 com
1062 viz    0 com
1231 viz    0 com
1026 viz    0 com
1039 viz    0 com
953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017043 (s)