News Flash:

Blanc-mange

9 Mai 2011
1532 Vizualizari | 0 Comentarii
Blanc mange
Ingrediente: 1/2 kg mere 1/4 kg zahar tos 5 foi de gelatina coaja rasa de la 1 lamaie 1 pachetel de zahar vanilat 25 g unt Mod de preparare: Se curata merele si se taie in felii subtiri. Se pune peste ele zaharul, vanilia si coaja de lamaie. Totul se fierbe fara apa. In aceasta marmelada bine fiarta se pun 5 foi de gelatina dizolvata in putina apa. Se bate bine cu un tel, se toarna intr-o forma de metal unsa cu unt si se pune la rece. Inainte de a o rasturna pe un platou, se scufunda forma o secunda in apa clocotita. Se poate servi simpla sau cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovleac jeleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2687 viz    0 com
6016 viz    0 com
1379 viz    0 com
3631 viz    0 com
1514 viz    0 com
1881 viz    0 com
5797 viz    0 com
2491 viz    0 com
1851 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024010 (s)