News Flash:

Blanc-mange

9 Mai 2011
1698 Vizualizari | 0 Comentarii
Blanc mange
Ingrediente: 1/2 kg mere 1/4 kg zahar tos 5 foi de gelatina coaja rasa de la 1 lamaie 1 pachetel de zahar vanilat 25 g unt Mod de preparare: Se curata merele si se taie in felii subtiri. Se pune peste ele zaharul, vanilia si coaja de lamaie. Totul se fierbe fara apa. In aceasta marmelada bine fiarta se pun 5 foi de gelatina dizolvata in putina apa. Se bate bine cu un tel, se toarna intr-o forma de metal unsa cu unt si se pune la rece. Inainte de a o rasturna pe un platou, se scufunda forma o secunda in apa clocotita. Se poate servi simpla sau cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac jeleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2936 viz    0 com
6230 viz    0 com
1550 viz    0 com
3791 viz    0 com
1662 viz    0 com
2010 viz    0 com
6054 viz    0 com
2691 viz    0 com
2007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013536 (s)