News Flash:

Blanc-mange

9 Mai 2011
1770 Vizualizari | 0 Comentarii
Blanc mange
Ingrediente: 1/2 kg mere 1/4 kg zahar tos 5 foi de gelatina coaja rasa de la 1 lamaie 1 pachetel de zahar vanilat 25 g unt Mod de preparare: Se curata merele si se taie in felii subtiri. Se pune peste ele zaharul, vanilia si coaja de lamaie. Totul se fierbe fara apa. In aceasta marmelada bine fiarta se pun 5 foi de gelatina dizolvata in putina apa. Se bate bine cu un tel, se toarna intr-o forma de metal unsa cu unt si se pune la rece. Inainte de a o rasturna pe un platou, se scufunda forma o secunda in apa clocotita. Se poate servi simpla sau cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac jeleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2975 viz    0 com
6315 viz    0 com
1619 viz    0 com
3839 viz    0 com
1725 viz    0 com
2053 viz    0 com
6203 viz    0 com
2737 viz    0 com
2078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016864 (s)