News Flash:

Biscuiti zambareti. Trucurile care te ajuta sa-i faci cat mai fragezi

11 August 2016
3564 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr de faina de grau
250 gr unt
150 gr de zahar pudra
1 ou + 2 galbenusuri
10 gr zahar vanilinat

Alte ingrediente:
cateva linguri de gem de caise
10 gr zahar vanilinat

Mod de preparare:

1. Pune ingredientele pentru aluat intr-un bol si amesteca-le bine.
2. Dupa ce ai omogenizat, inveleste aluatul in folie alimentara si baga-l in frigider pentru vreo 2 ore.
3. Scoate-l apoi si imparte-l in doua. Trece cu sucitorul peste ambele bucati, ca sa obtii doua foi potrivite ca grosime.
biscuiti zambareti





4. Decupeaza biscuitii cu o forma zambareata dintr-o foaie de aluat. De pe foaia cealalta decupeaza-i normal, rotunzi.
biscuiti zambareti



5. Pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-i in cuptorul incins la 80 de grade Celsius, pentru vreo 7-10 minute.
6. Dupa ce i-ai scos si s-au racit, pune pe jumatate dintre ei gem de caise, apoi acopera-i cu ceilalti. Pudreaza-i cu zahar vanilinat si serveste-i.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta fursecuri reteta biscuiti biscuiti umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024657 (s)