News Flash:

Biscuiti vegani, cu nuca de cocos

2 Martie 2016
2283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 banane
100 gr fulgi de cocos

Mod de preparare:

1. Pune ingredientele in robotul de bucatarie sau intr-un tocator electric si mixeaza-le foarte bine, pentru a se omogeniza.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
3. Ia cate o lingura din compozitia obtinuta, modeleaz-o sub forma de biscuit si pune in tava.
4. Baga tava in cuptorul incins la 165 de grade Celsius, pentru aproximativ 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti vegani retete vegane raw-vegan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5264 viz    0 com
6727 viz    0 com
7128 viz    0 com
25930 viz    0 com
10601 viz    0 com
9314 viz    0 com
11739 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018617 (s)