News Flash:

Biscuiti vegani cu migdale

9 Septembrie 2013
1708 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingurita extract de migdale
1 lingurita extract de vanilie
20 migdale
220 g margarina pentru prajituri
1/2 lingurita sare
85 g zahar pudra
85 g migdale macinate
200 g faina

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C si pregateste doua tavi cu hartie de copt. Amesteca toate ingredientele uscate intr-un robot de bucatarie. Adauga margarina taiata cubulete, extractul de vanilie si cel de migdale si mixeaza pana cand margarina se incorporeaza si poti strange aluatul intr-o bila.
Formeaza un rulou cu diametrul de 2cm din aluat si taie-l in felii groase de 1cm. Daca este prea moale, lasa-l o jumatate de ora la frigider.
Aseaza feliile in tavile pregatite, iar peste fiecare biscuite pune o migdala si preseaza usor.
Coace biscuitii timp de 20 de minute si apoi lasa-i sa se raceasca pe un gratar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale macinate faina migdala gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2836 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030971 (s)