News Flash:

Biscuiti umpluti cu gem de piersici

18 Noiembrie 2013
2538 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
2 oua
120 g unt
100 g zahar
esenta de rom
un praf de sare
zahar praf
gem de piersici

Mod de preparare:

Cernem faina apoi o amestecam cu sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc, punem ouale, adaugam untul rece de la frigider, dar taiat bucatele mici, esenta de rom si amestecam cu robotul toate ingredientele, pana vedem ca s-au incorporat bine. Ii dam forma de minge aluatului, il invelim in folie alimentara si-l dam la rece in frigider pentru cel putin jumatate de ora.
Pe o hartie de copt, intindem cu sucitorul cate o bucata de aluat (atentie, sucitorul trebuie sa aiba faina pe el, ca sa nu se lipeasca aluatul), presaram foarte putina faina, taiem biscuitii cu forma dorita, ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si-i bagam in cuptorul preincalzit la 190-200 de grade, timp de cca 12-15 minute, depinde foarte mult de cuptor. Lasam sa se raceasca un pic, pe biscuitii fara cerculete punem gem, acoperim cu alt biscuit, care are o gaurica, asezam pe un platou si presaram zahar pudra.

Biscuiti umpluti
recomandati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti umpluti retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020981 (s)