News Flash:

Biscuiti umpluti cu dulceata

7 Martie 2014
1537 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g dulceata de mure
200 g ciocolata
75 g zahar
180 g unt
2 galbenusuri
50 g alune de padure macinate fin
20 g cacao amara
230 g faina

Mod de preparare:

Amestecati faina cu alunele, cacao si zaharul. Amestecati rapid cu untul moale (temperatura camerei). Faceti o mingiuta din acest aluat, acoperiti si puneti-l in frigider cel putin 30 de min. Intindeti aluatul de ½ cm grosime si taiati biscuit, iar la jumatate din ei faceti gauri in mijloc. Coaceti la 180 de grade C timp de 10-12 min. Lasati sa se raceasca. Intre timp, topiti ciocolata si turnati-o pe biscuitii care au gauri in mijloc. Pe cealalta jumatate puneti dulceata si apoi ii uniti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete biscuiti biscuiti umpluti biscuiti dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1793 viz    0 com
2050 viz    0 com
2534 viz    0 com
1265 viz    0 com
2321 viz    0 com
991 viz    0 com
977 viz    0 com
1960 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028585 (s)