News Flash:

Biscuiti sarati chinezesti

23 Aprilie 2014
3252 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr parmezan ras
1 borcan ciuperci feliate
aproximativ 500 gr faina
1 legatura spanac
1 ceapa
1 lingura ulei de masline
75 gr unt
1/2 praf de copt
150 ml lapte
un varf lingura sare
un praf de piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune la prajit in ulei de masline ceapa tocata fin si ciupercile (trecute prin jet de apa rece si stoarse bine), apoi se adauga spanacul, se amesteca putin cat sa se evapore lichidul pe care il lasa.
Separat se omogenizeaza faina cu praful de copt, sarea si piperul. Adaugam untul foarte rece, dat prin razatoare si se amesteca pana se formeaza firmituri, adaugam parmezanul, laptele si compozitia rece de ciuperci si amestecam impreuna cu faina. Nu se framanta prea mult pentru ca se topeste untul.

Aluatul trebuie sa fie potrivit de tare, in functie de faina, daca aluatul o cere se mai poate adauga putina. Se intinde tot aluatul intr-o foaie se dubleaza apoi se intinde din nou, se repeta de cateva ori, intocmai ca la foietaj, apoi se aseza intr-un vas si se lasa la rece, acoperit cu folie de plastic 20 minute.
Dupa ce s-a odihnit, aluatul se intinde in foaie de cca 1,5 cm si se taie biscuitii cu forma. Acestia se pun la cuptorul incalzit la 200 grade, pe hartie de copt, 15-20 minute, sunt gata cand se fac aurii pe margine. Se scot pe un gratar si se servesc reci.

sursa: goodfood
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti biscuiti sarati biscuiti legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013565 (s)