News Flash:

Biscuiti sarati

12 Aprilie 2012
3376 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti sarati
Ingrediente:

80 g unt rece taiat bucatele
100 g faina
100 g migdale macinate
80 g parmezan
un pic de sare
20 - 30 ml vin alb

Mod de preparare:


In vasul de la mixer, punem toate ingredientele si mixam pina vom obtine o compozitie omogena. Daca nu avem mixer sau robot, putem foarte usor sa framintam aluatul cu miinile.
Impartim aluatul in bucati de cca 10 g una, apoi cu palmele formam multe bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hirtie de copt, la o distanta de 3-4 cm (vom obtine 40-42 bilute).
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 20 de minute. Lasam biscuitii sa se raceasca, apoi ii conservam intr-o cutie de metal pe care o punem in frigider sau intr-un loc foarte rece. Atentie, cand sunt proaspeti sint un picut crocanti, dar dupa ce stau in cutie devin fragezi.
Cand dorim sa-i servim, punem in siringa pentru dulciuri branza philadelphia si ornam biscuitii, pe unul punem branza, iar un altul fara brinza il punem deasupra biscuitelui.
Biscuiti sarati pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt faina migdale parmezan sare vin alb mixer robot frigider
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1928 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026729 (s)