News Flash:

Biscuiti pasticceria cu ciocolata

30 Martie 2012
2580 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti pasticceria cu ciocolata
Ingrediente:

2 oua mari
300 g unt la temperatura camerei
150 g zahar praf
250 g faina
2 lingurite rase cu praf de copt
arome
bucatele de ciocolata
ciocolata pentru glazura
putina sare

Mod de preparare:

Amestecam untul cu zaharul, eu am bagat mixerul in ele pentru ca untul era foarte moale, intii la cea mai mica viteza, iar pe parcurs am marit viteza si am mixat pana am obtinut o crema fina. Adaugam ouale, sarea si esenta si mixam in continuare, pina se amesteca bine ingredientele.

Amestecam faina cu praful de copt si in timp ce mixam compozitia, adaugam cite o lingura de faina, pina incorporam toata cantitatea.
Din aluatul obtinut, am facut bilute cit o nuca. In tava de la aragaz tapetata cu hirtie de copt, am asezat biscuitii, le-am pus in centru cate o bucatica de ciocolata, apoi i-am apasat foarte putin cu furculita.
Cum am avut de multe ori probleme cu fursecurile care contin mult unt, am bagat tavile in frigider, timp in care am incalzit cuptorul la 250 de grade.

Am lasat circa 20 de minute sa se preincalzeasca cuptorul, apoi am bagat tava timp de 3 minute, dupa care am coborit temperatura la 220 de grade si am mai lasat circa 8 minute.
Vedeti ca un pic de margine s-au cam rumenit. Am tras usurel hirtia de copt pe masa de lucru ca sa se raceasca biscuitii, apoi am luat cite unul si cu ajutorul unui penson am periat un pic marginile, la cei care erau rumeniti. Am topit ciocolata, apoi i-am glazurat i-am trecut prin nuca de cocos (o parte), altii prin migdale macinate, i-am pus pe gratar si i-am lasat la uscat.
Biscuiti cu pasticceria pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua unt zahar praf faina arome sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034722 (s)