News Flash:

Biscuiti Oreo - Reteta de incercat acasa

15 Februarie 2016
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru biscuiti:
200 gr zahar
250 gr unt, la temperatura camerei
1 plic praf de copt
1 ou
260 gr faina
o fiola esenta de vanilie
100 gr cacao
un praf de sare

Pentru crema:
1 lingura de lapte
125 gr unt, la temperatura camerei
1 lingura de frisca lichida
400-450 gr zahar pudra
1 praf de sare
o fiola esenta de vanilie

Mod de preparare:

Intr-un castron pentru mixer adauga untul si zaharul si mixeaza-le foarte bine pana obtii o spuma. Incorporeaza oul, esenta de vanilie si sarea.

Intr-un alt vas amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Incorporeaza treptat aceasta compozitie in cea preparata anterior, continuand sa mixezi la viteza mica. Cand ai obtinut un aluat omogen, imparte-l in doua si lasa-l la frigider minim doua ore. Intinde-l apoi pe masa presarata cu putina faina. Aluatul trebuie sa aiba aproximativ 1 cm inaltime. Taie cu paharul biscuitii. Procedeaza la fel pana termini tot aluatul.

Coace biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, timp de 12-15 minute, la foc potrivit. Intre timp prepara crema. Adauga untul, laptele, frisca, esenta de vanilie si sarea si mixeaza totul foarte bine. Adauga apoi treptat zaharul.
Cand biscuitii s-au racit complet, adauga crema cu ajutorul unui pos si lipeste-i unul de altul.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti oreo aluat biscuiti biscuiti umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3747 viz    0 com
2398 viz    0 com
3397 viz    0 com
1305 viz    0 com
30209 viz    0 com
1642 viz    0 com
3606 viz    0 com
2101 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018906 (s)