News Flash:

Biscuiti Oreo - Reteta de incercat acasa

15 Februarie 2016
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru biscuiti:
200 gr zahar
250 gr unt, la temperatura camerei
1 plic praf de copt
1 ou
260 gr faina
o fiola esenta de vanilie
100 gr cacao
un praf de sare

Pentru crema:
1 lingura de lapte
125 gr unt, la temperatura camerei
1 lingura de frisca lichida
400-450 gr zahar pudra
1 praf de sare
o fiola esenta de vanilie

Mod de preparare:

Intr-un castron pentru mixer adauga untul si zaharul si mixeaza-le foarte bine pana obtii o spuma. Incorporeaza oul, esenta de vanilie si sarea.

Intr-un alt vas amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Incorporeaza treptat aceasta compozitie in cea preparata anterior, continuand sa mixezi la viteza mica. Cand ai obtinut un aluat omogen, imparte-l in doua si lasa-l la frigider minim doua ore. Intinde-l apoi pe masa presarata cu putina faina. Aluatul trebuie sa aiba aproximativ 1 cm inaltime. Taie cu paharul biscuitii. Procedeaza la fel pana termini tot aluatul.

Coace biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, timp de 12-15 minute, la foc potrivit. Intre timp prepara crema. Adauga untul, laptele, frisca, esenta de vanilie si sarea si mixeaza totul foarte bine. Adauga apoi treptat zaharul.
Cand biscuitii s-au racit complet, adauga crema cu ajutorul unui pos si lipeste-i unul de altul.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

biscuiti oreo aluat biscuiti biscuiti umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3235 viz    0 com
2014 viz    0 com
2692 viz    0 com
1047 viz    0 com
28732 viz    0 com
1107 viz    0 com
2845 viz    0 com
1664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024054 (s)