News Flash:

Biscuiti inimioara de Sf. Valentin

14 Februarie 2012
3332 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti inimioara
Ingrediente:

175 g zahar
500 g faina 00
75 g untura (poate fi inlocuita cu unt)
3 oua
15 g amoniac (poate fi inlocuit cu praf de copt)
coaja rasa de la o lamaie
un picut de sare

Pentru uns deasupra:

 un albus
 zahar brun
 
 Mod de preparare:

Intr-un vas punem faina cernuta, facem o gaura in mijloc apoi care punem restul de ingrediente. Mixam bine, iar daca vedem ca aluatul e prea tare putem adauga 2-3 linguri de lapte.
Intindem aluatul cu sucitorul cu o grosime de cca un cm si taiem cu forma biscuitii. Ii trecem doar pe o parte prin albumul zbatut, apoi prin zaharul brun si-i asezam in tava pe hirtie de copt, nu prea aproape pentru ca e posibil sa se lipeasca in timpul coptului. Ii bagam in cuptorul preincalzit pe treapta din mijloc, la 180 de grade timp de cca 12-15 minute.
Biscuiti inimioara pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar faina 00 untura unt oua amoniac sare albus zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014268 (s)