News Flash:

Biscuiti in doua culori

10 Februarie 2012
2924 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti in doua culori
Ingrediente:

200 g faina
 100 g unt
 1 galbenus
 80 g zahar
 un pliculet de zahar vanilat
  doua lingurite praf de copt
 2 lingurite de cacao
 
 Mod de preparare:


In vasul de la mixer, punem oul, zaharul si untul topit la MO dar rece. Mixam bine ingredientele, adaugam apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt si zaharul vanilat. Daca este nevoie adaugam si doua linguri de lapte, depinde de cit de uscata este faina.
Impartim aluatul in doua, o parte o lasam asa, iar in cealalta punem cacaoa. Mixam bine, sau framintam mai bine spus, pina vom obtine un aluat suficient de usor de modelat.
Luam aluatul alb si-l formam snur, iar celalalt cu cacao il intindem cu sucitorul, mai mult lung decit lat, lungimea trebuie sa corespunda cu lingimea snurului din aluat alb. Rotolam frumos aluatul ca pe o rulada, taiem bucati de cca un centimetru jumatate, punem biscuitii in tava pe hirtie de copt, ii strivim un pic si bagam tava in frigider pentru circa jumatate de ora.
Scoatem biscuitii din frigider si bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru circa 15 minute.
Lasam la racit si-i servim, alaturi de cafeaua de dimineata.
Biscuiti in doua culori pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt galbenus zahar zahar vanilat cacao mixer aluatul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013618 (s)